Assen Drenthe

Over ons

Vanuit de overtuiging dat ‘zorg’ moet betekenen dat je alles doet om de cliënt een waardevol en gelukkig leven te laten leiden, zijn wij, Mark, Danilo en Lois, in 2020 gestart met Zorg Noord Nederland. 

Bij ons geen standaard kaders, beperkende afspraken of afgebakende zorg. Wachten met de zorg tot de laatste letter van een aanvraag of overeenkomst droog is, doen we evenmin. Wij gaan verder waar grotere aanbieders stoppen. Ook al betekent dit dat we dan moeten afwijken van maatschappelijke verwachtingen en gewoonten.

We zijn ervaren in de zorg; gepokt en gemazeld zoals dat heet. Die ervaring heeft ons laten zien dat we het anders wilden doen. Wat is dan anders? Dat zit ‘m voornamelijk in onze toewijding, het geloof dat we hebben in persoonlijke zorg zonder grenzen en beperkingen. En die zorg kunnen we nu bieden via Zorg Noord Nederland. Dát is hart voor zorg!

Ons basis-team

Maak kennis met Mark, Danilo en Lois; drie ervaren professionals in de zorg én de basis van Zorg Noord Nederland.
Zij worden bijgestaan door een team van bevlogen professionals; die net als Mark, Danilo en Lois geloven in de persoonlijke aanpak van
Zorg Noord Nederland!

Mark

Mark werkt nagenoeg zijn hele leven al in de zorg. Hij begeleidde eerder mensen met een onoverbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt en werkte jarenlang in de verslavingszorg, ambulante begeleiding en met mensen met een licht verstandelijke beperking.

Psychische problematiek gaat vaak gepaard met financiële problemen; de reden voor Mark om een HBO-opleiding Bewindvoering te volgen. Mark kan zijn cliënten dan ook op dit gebied goed bijstaan.

Mark is voornamelijk geïnteresseerd in de mens achter de cliënt en gaat het liefst samen met de cliënt op zoek naar de achterliggende reden van de problematiek.

Binnen Zorg Noord Nederland richt Mark zich met name op verslavingszorg en gezinsbegeleiding.

Danilo

Danilo rondde de opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen met succes af. Hij werkte op een woongroep voor cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking in combinatie met agressie problematiek. 

Het werk in de zorg brengt Danilo voldoening; hij gaat bij zijn cliënten voor geluksmomenten en een goed gevoel. Wanneer een cliënt een goede dag heeft gehad, is de zorg geslaagd. Meer tijd, meer aandacht en persoonlijke zorg zonder grenzen en beperkingen, zijn voor Danilo de basisvoorwaarden voor een goede en waardevolle zorg. Daar draagt hij met veel geduld, passie en toewijding zijn steentje aan bij.

Danilo richt zich binnen Zorg Noord Nederland voornamelijk op de Ambulante Zorg.

Lois

Lois werkte na haar opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen op een groep met zwaar verstandelijk beperkte cliënten. Daarnaast deed ze ervaring op in het AZC; daar begeleidde Lois jongeren die kampten met een traumatische ervaring.

Lois’ passie ligt bij het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Lois werkt o.a. met behulp van Leespraat; een methode voor het leren lezen én praten, ontwikkeld voor mensen die voor taal – en spraakontwikkeling gebaat zijn bij deze werkwijze. 

Binnen Zorg Noord Nederland richt Lois zich met name op persoonlijke begeleiding.

Herken je ons verhaal?

Ben jij een zorgprofessional (zzp) en actief op het gebied van Ambulante zorg, persoonlijke begeleiding en/of verslavingszorg? Kun jij je vinden in onze visie op zorg en wil je je bij ons aansluiten? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te kijken of de klik er is.