Ambulante zorg

Ambulante zorg op de manier van Zorg Noord Nederland

Ambulante Zorg: zorg die niet in een instelling (ziekenhuis, verpleeghuis, etc.) geboden wordt.  Mensen die van ambulante zorg gebruik maken worden niet opgenomen en wonen meestal zelfstandig. Ze  hebben wel op een bepaalde manier zorg en begeleiding nodig.

Tot zover de definitie van Ambulante zorg; maar wat betekent het voor je wanneer je gebruik maakt van de Ambulante zorg van Zorg Noord Nederland?

Vooropgesteld: onze medewerkers zijn ervaren en hebben een hart voor de zorg. Zij hebben bewust gekozen voor het werk in de Ambulante zorg. Zij weten dan ook als geen ander dat Ambulante zorg heel persoonlijk is. Met toewijding en inzet staan onze professionals je bij, bij praktische zaken waar jij in het dagelijkse leven tegenaan loopt. Met diezelfde passie zijn ze er ook voor je om je te helpen bij de zorgen en levensvragen die je hebt. Zorg en aandacht die verder gaan dan van maandag tot en met vrijdag of van negen tot vijf.

Kortom: Ambulante zorg van Zorg Noord Nederland is altijd heel persoonlijk, nooit standaard en is helemaal van en voor jou!

De kosten van Ambulante zorg van Zorg Noord Nederland kunnen worden vergoed door de Wet Langdurige Zorg.